Szauna

2012.11.22.

Szauna

Nagy előnye a szaunázásnak, hogy jó hatása van egészségünkre, illetve hatásos mindenféle betegség ellen. Kutatók szerint legtöbbször (az esetek több mint 75 százalékában) a stresszre vezethető vissza a megbetegedés, például hátfájás, mellkasi fájdalmak, szorongás, álmatlanság, fejfájások, depresszió. A szauna megoldást jelenthet mindezen betegségekre..

A szaunázás egy kevésbé ismert hatása, hogy a relaxáció e formája közben még fogyhatunk is. Mindannyian tudjuk, hogy a stressz lehet az egyik oka annak, amiért többet eszünk a kelleténél; tanulmányok kimutatták, hogy ha tovább szaunázunk, akkor akár 500 kalóriát is elégedhetünk, ez annyi, amit 3 mérföldnyi futással égetnénk el.

Napi 15 perces szaunázással ön is megtapasztalhatja a fent említett előnyöket.

Aki csökkenteni akarja a feszültséget, az bátran vegye igénybe a szaunát. A szaunában száraz a levegő, ezt a testünk egész jól bírja, sokkal jobban, mint a nagy páratartalmú gőzszobát. Persze, mindenkinek más a tűrőképessége, ezért vannak, akik magasabb hőmérsékletet bírnak, vagy tovább maradnak a szaunában.

A legtöbben 15 percre esküsznek annak érdekében, hogy szert tegyenek a szaunázás jótékony hatásaira. Meglátja, alig várja majd, hogy hetente többször szaunázzon és élvezze a relaxációt.

A szaunázást még teljessebbé teheti a web áruházban található szauna olajokkal.

Web áruházamban 100 ml.-es kiszerlésben kapható.

Kérésére 0.5 literes és literes kiszerelésre is tudok egyedi árajánlatot adni, Önnek.

A szaunázás során az illóolajok jótékony hatásukat, még intenzívebben fejtik ki.
A szaunolajból 10-15 cseppet csepegtesen a szaunakanálba, amibe előzőleg vizet mert, így öntse a felmelegedett kőre.

Próbálja ki, Ön is.Garantáltan nem fog csalódni.
vissza